Політика конфіденційності
Believe & Connect цінує вашу конфіденційність і зобов'язується захищати вашу особисту інформацію.
1. Інформація, яку ми збираємо
Під час створення облікового запису ми збираємо ваше ім’я, електронну адресу та інші необхідні дані. Ми також збираємо інформацію про те, як ви використовуєте платформу, і зображення, які ви завантажуєте. Якщо ви реєструєтесь або входите за допомогою Google Sign-In, ми отримуємо ваше ім’я, електронну адресу та унікальний ідентифікатор облікового запису з вашого облікового запису Google, щоб створити та підтвердити ваш обліковий запис. Ми не отримуємо і не зберігаємо ваш пароль Google, а також не маємо доступу до жодних інших даних вашого облікового запису Google.
Використання вами Google Sign-In також регулюється власною Політикою конфіденційності Google.
2. Зберігання даних і безпека
Ваші дані зберігаються у безпечній хмарній інфраструктурі з використанням надійних сторонніх сервісів. Ми використовуємо авторитетні платформи для керування базами даних, зберіганням файлів, забезпечення безпеки та продуктивності, щоб гарантувати захист вашої інформації. Ми зберігаємо дані користувачів доти, доки їхній обліковий запис активний і не був видалений. Якщо користувач не подає запит на видалення облікового запису, ми можемо зберігати його інформацію безстроково відповідно до цієї Політики конфіденційності. Коли ви входите через Google, вашу особу перевіряє безпосередньо Google за допомогою свого безпечного сервісу автентифікації, і для облікових записів, створених у такий спосіб, пароль на наших серверах не зберігається.
3. Поділ інформацією
Believe & Connect не продає вашу особисту інформацію. Ми не передаємо вашу особисту інформацію третім сторонам, окрім випадків, описаних у розділі «Реклама та партнери з реклами третіх сторін» нижче, у випадках, передбачених законом, для дотримання юридичних процедур або для захисту прав, безпеки та цілісності наших користувачів і платформи.
4. Ваші права
Ви можете отримати доступ до інформації свого акаунта та оновити її у будь-який час безпосередньо через застосунок. Ви також можете видалити свій акаунт за власним бажанням. Коли ви подаєте запит на видалення, ваш акаунт переходить у 30-денний період видалення, протягом якого ви можете скасувати запит, увійшовши знову. У будь-який момент протягом цих 30 днів ми назавжди видалимо всі персональні дані, пов’язані з вашим акаунтом, включно з інформацією профілю, публікаціями, завантаженими зображеннями та будь-якими створеними вами інституціями. Щоб зберегти цілісність групових чатів для інших учасників, повідомлення, які ви раніше надіслали в групових чатах, залишаться видимими, але ваше ім’я, профіль та будь-яка ідентифікаційна інформація будуть видалені та замінені на “Видалений акаунт”. Жодні персональні дані з цих повідомлень не можуть бути відновлені. Ви можете подати запит на видалення акаунта або отримати більше інформації щодо ваших прав, зв’язавшись із нами за адресою [email protected]
5. Обмеження відповідальності
Додаток Believe & Connect надається «як є» та «як доступно», без жодних прямих чи непрямих гарантій. Ми прагнемо забезпечити надійність і безпеку платформи, однак не несемо відповідальності за будь-які втрати, шкоду або незручності, що виникли внаслідок використання додатку чи покладання на будь-який контент, розміщений користувачами. Ви використовуєте платформу на свій власний ризик.
6. Зміни до Політики Конфіденційності
Believe & Connect може періодично оновлювати цю Політику конфіденційності, щоб враховувати зміни у законодавстві, наданні послуг або способах обробки даних. Ми заохочуємо користувачів регулярно переглядати цю сторінку. Подальше користування платформою після внесення змін означає вашу згоду з оновленою політикою.
7. Використання файлів cookie
Believe & Connect використовує файли cookie для покращення вашого досвіду користування вебсайтом. Файли cookie допомагають нам запам’ятати вашу обрану мову, підтримувати сесію та надавати персоналізований інтерфейс. Ці файли зберігаються локально у вашому браузері та не містять конфіденційної або персональної інформації. Ви можете керувати файлами cookie або видаляти їх у налаштуваннях вашого браузера в будь-який час.
8. Реклама та партнери з реклами третіх сторін
Believe & Connect показує рекламу, яку надають Google AdMob та його мережа партнерів з реклами третіх сторін. Для показу та вимірювання ефективності цієї реклами Google та його партнери можуть збирати й використовувати таку інформацію, як рекламний ідентифікатор вашого пристрою, загальну інформацію про пристрій і використання застосунку, приблизне місцезнаходження та вашу взаємодію з рекламою. На iOS ми запитуємо ваш дозвіл перед використанням цієї інформації для відстеження реклами (App Tracking Transparency), і ви можете змінити цей вибір у будь-який час у налаштуваннях вашого пристрою. На Android ви можете керувати своїми рекламними налаштуваннями через налаштування Google на вашому пристрої. Використання вашої інформації цими партнерами регулюється їхніми власними політиками конфіденційності.
Дізнатися більше про те, як Google використовує інформацію із застосунків, що використовують його сервіси, можна на сторінці Google про рекламу, конфіденційність та умови використання.
Стандарти захисту дітей
Believe & Connect прагне забезпечити безпечне середовище для всіх користувачів, особливо дітей. Ми дотримуємося політики нульової толерантності до матеріалів сексуального насильства над дітьми (CSAM) і негайно реагуємо на повідомлення про шкідливий контент.
1. Повідомлення про шкідливий контент
Користувачі можуть повідомляти про шкідливий контент безпосередньо в додатку. Повідомлення розглядаються оперативно, і вживаються необхідні заходи, включно з повідомленням відповідних органів.
2. Запобіжні заходи
Believe & Connect впроваджує перевірку облікових записів, модерацію контенту та проактивний моніторинг, щоб запобігти поширенню шкідливих матеріалів.
3. Зв'яжіться з нами
Якщо у вас є занепокоєння щодо захисту дітей, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою [email protected]
